Suodatinkahviautomaatit

Kahviautomaatti toimistoon, odotusaulaan tai muihin asiakastiloihin

Helppokäyttöinen suodatinkahviautomaatti valmistaa tuoreen kahvin suoraan suodatinjauhetusta kahvista. Automaatti soveltuu esimerkiksi työpaikoille, odotustiloihin tai oppilaitoksiin – paikkoihin, joissa nopea, hyvän kahvin valmistus on tarpeen. 

Tyylikäs suodatinkahviautomaatti valmistaa napin painalluksella tavallisen kahvin lisäksi myös muita kuumia juomia, kuten wiener cafét, kaakaot, cappuccinot ja café lattet sekä kuuman veden. Automaatti on mahdollista varustaa myös rahastimella. 

Kahviautomaatin asennuksen yhteydessä opastamme sen käytössä sekä muissa tarvittavissa huoltotoimenpiteissä. Lisäksi ohjelmoimme automaatin aina asiakkaan tarpeita ja makua vastaaviksi. Kaikki automaattimme ovat saatavilla pöytämallina, alakaapin, kylmän veden ja teetelineen kanssa.

Laitteet

Dorado suodatinkahviautomaatti

  • Kapasiteetti 120 – 150 kuppia kertatäytöllä
  • Iso kosketusnäyttö
  • Laaja juomavalikoima
  • Kannutoiminto
  • Energiansäästötila

Suodatinkahviautomaatti huoltosopimuksella

Ottaessasi suodatinkahviautomaatin ja laitteessa käytettävät tuotteet meiltä, saat huoltosopimuksen kaupan päälle! Huoltosopimus sisältää kuukauden välein suoritettavan perusteellisen pesun ja tarvikkeiden täydennykset. Lisäksi hoidamme kaikki kahviautomaatin huollot, tarvikkeet, varaosat ja työt koko sopimuskauden aikana. Toimintamme on joustavaa ja reilua: emme laskuta turhasta, emmekä vaadi minimitilauksia, vaan voit tilata tarvikkeita ainoastaan tarvitsemasi määrän.

Suodatinkahviautomaatti kaikkiin toimitiloihin – etsi lähin myyntiedustajamme

Helpota kahvinkeittorutiineja ja hanki monipuolinen suodatinkahviautomaatti joko omaksi tai leasing-sopimuksella. Katso lähin myyntiedustajasi ja pyydä tarjous!